10 Mayıs 2016 Salı

Wet N Wıld-Cherry Bomb Ruj

Herkese Merhaba


Bugün gene bağımlısı  olduğum rujlardan birinden bahsedicem :)WET N WİLD Cherry Bomb ruju renk olarak tam bir kış rengi ne kadar kışı geride bırakmış olsakta,satin-mat arası bir yapıda ama aynı seriden başka rengide kullanıyorum o daha satin ve parlak renge göre değişiklik gösteriyor sanırım.Harika bir bordo ama ambalajı gerçekten çok başarısız açıp kaparken ruj hep kapağa bulaşıyor,o yüzden ambalaj benden koca bir 0 aldı :( içerisinde ışıltı sim yok kesinlikle komple mat,dudaklarınıza peeling yapmadan ve lip balm sürmeden uygulamanızı tavsiye etmem.lip balmıda fazla sürmeyin eğer sürdüğünüz takdirde,renk açık kalıcak'dır ve ambalajdaki rengi veremiycektir.


Kalemsiz sürümü çok tavsiye etmiyorum çünkü oldukça zor bir sürümü var,kalemle daha kolay bir hal alıyor.kalıcılığı oldukça iyi  bir şeyler yiyip içmedikce 3-4 saat kalabilir.
Çıkarkende makyaj temizleyici kullansanızda dudakta hafif vişnelik bırakıyor.Grtaislerden bulabilirsiniz 9.90 tl almıştım.Fiyatıda oldukça uygun rengide harika! Bir sonraki yazıda görüşmek üzere kendinize iyi bakın :)

      Hoşçakalın :)

2 yorum:

  1. Wet n Wild rujlarının hemen hemen hepsi için çok güzel diyebilirim.. Tek dezavantajı ambalajlarının dayanıksız olması dediğin gibi canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef ambalajlari berbat renk super ama 😊

      Sil

Yorumlarınız benim için çok değerli :)
Lütfen yorumlarda link bırakmayınız.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...